Het is tijd voor de uitslag van het laatste (gewone) blogfeestje van 2016. We vroegen jullie om je vijf beste blogposts van dit jaar (tot nu) toe te voegen en daar koos ik vier favorieten uit. Dus dat zijn de beste blogs van 2016 toch ;-P ? Ook laat ik jullie zien welke vijf berichten het meest bezocht zijn op mizflurry.nl dit jaar. Ben je benieuwd hoe vaak mijn populairste berichten bekeken zijn dit kalenderjaar? Lees dan snel verder!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Mijn favorieten

Ieder van onderstaande bloggers heb ik al eens eerder in het zonnetje gezet tijdens een blogfeestje volgens mij, het zijn niet voor niets mijn favorieten haha. De meeste ervan kende ik nog niet voor de blogfeestjes en dat vond ik één van de leukste dingen aan de feestjes; nieuwe blogs ontdekken. Deze week weer geen thema, maar gewoon de vijf berichten die ik het leukste vond.

Limited Edition Coca-Cola flesje – 3D ontwerpen

Als ware Coca-Cola-fan spraken deze flesjes op Kreanimo mij natuurlijk direct aan. Toen ik de thumbnail zag, dacht ik eerst dat het om flesjes ging die je kon bestellen via een website of iets dergelijks, maar ze zijn gewoon zelf gemaakt. Super gaaf! Ik vind het ook grappig om te zien dat de ouderwetse vorm van de (glazen) colaflesjes lijkt terug te komen als je de PET-flessen helemaal beplakt.

Tutorial #33: Mobiel met ballonnen en wolken van vilt ★

Wat is ie gaaf zeg; deze baby mobiel met wolkjes en luchtballonnen van vilt! Els schreef een uitgebreide en duidelijke tutorial om hem te maken. Super leuk als kraamcadeau of om zelf te knutselen voor de baby- of kinderkamer.

De leukste Minion traktaties !!

Ik blijf ze leuk vinden, die gekke Minions. Op Annekoen Digitaal kun je een hele leuke verzameling van Minion traktaties vinden.


Meer dan 30 kleine bespaartips die samen zeker € 100 per maand opleveren

De titel geeft al aan waar deze lijst over gaat. Sjoukje zette meer dan 30 bespaartips op een rij, onder verschillende categorieën zoals energie en water, de was en in de keuken. Ik denk dat ik ongeveer de helft van de tips al toepas, maar er valt dus nog wel meer te besparen!


Mijn vijf best bezochte berichten van 2016

Hier zijn mijn best gelezen berichten van 2016 tot nu toe. Van nummer drie verwacht ik nog wel een stijging, omdat de winter en kerst nog moeten komen. Nummer vijf had ik niet in de lijst verwacht, maar ik vind het wel heel leuk dat hij zo hoog staat, want het was een leuk feestje 🙂

Nieuw recept bellenblaas; voor grote bellen (7.335 keer bekeken dit jaar)

Sudoku’s voor kinderen (gratis download) (6.406 keer bekeken dit jaar)

Gratis haakpatroon sneeuwvlok (3.972 keer bekeken dit jaar)

Vakantietip: zo zet je films over van DVD naar iPad (3.753 keer bekeken dit jaar)

Minecraft-feestje 2: kinderpartijtje: Minecraft-blokuitnodigingen (gratis printable), taart craften en goodie bags (2.007 keer bekeken dit jaar)

 

De gastvrouwen

Deze leuke feestjes gaf ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook vijf favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij! Dames bedankt voor de leuke tijd tijdens het organiseren van de feestjes!

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer.

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven.

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. 

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

Dat was het voor de algemene blogfeestjes dit jaar. Bedankt voor het meedoen, zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden. Ik hoop dat je nog even langskomt bij de themafeestjes en tot volgend jaar!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: