Zaterdag kon je de uitslag van blogfeestje nummer 13 bekijken en vandaag is het alwéér tijd voor de uitslag van een blogfeestje, namelijk van het herfstblogfeestje. Wat waren er een hoop leuke links toegevoegd! Het was extra lastig kiezen deze keer, maar ik ben er uit gekomen. Het thema is vijf herfstactiviteiten met kinderen geworden. Kijk je mee?


Mijn favorieten

Op paddenstoelen speurtocht

Een herfstwandeling is natuurlijk al leuk, maar dan gelijk een paddenstoelenspeurtocht doen is nog leuker. Marguerita deed dat met haar dochter en vertelt je hoe je ook zo’n gave zoekkaart kunt aanvragen!

Hoe pers je herfstbladeren?

Mahwish verzamelde herfstbladeren en perste ze zelf.  Dat deden wij vroeg thuis ook op die manier 🙂

10 dingen die ik deze herfst wil doen met mijn peuter

Mirjam maakte een lijst met tien leuke herfstactiviteiten voor een peuter en licht deze allemaal toe. Die kan ik zo overnemen voor met Kate 🙂 Nummer 9 lijkt me heel leuk om met haar te doen.


Herfst knutselideeën

Ja en dat heb je al die bladeren verzameld en gedroogd en dan? Ceciel zette 6 knutselideeën met herfstbladeren op een rijtje, waar je vast wat aan hebt.

Egeltjes knutselen met pasta

Sofie knutselde met haar kinderen egeltjes van pasta (moduleerpasta en gedroogde pasta 😉 ). Ze zien er erg schattig uit. Ik zou waarschijnlijk met gewone klei aan de slag gaan, omdat we moduleerpasta nooit in huis hebben.


De gastvrouwen

Dit themafeestje gaf ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook vijf favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Simpel, snel en mooi; is deze herfstschaal die ze maakte. Je moet alleen even weten waar je het herfstdecoratiefruit moet kopen en dat vertelt Esmeralda je natuurlijk.

Volg Esmeralda via haar:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Dit zijn haar 25 redenen waarom de herfst toch wel erg leuk is.

Volg Nicole via haar:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. Leuk hoor al die herfstlijstjes, maar wat komt er nu eigenlijk echt van terecht? Dat laat Janske zien in het bericht: Mijn herfst Bucketlist – Wat mag ik al afstrepen?

Volg Janske via haar:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan dit bericht: herfst activiteiten voor kinderen.

Tot zo ver het herfstblogfeestje. Nu is het echt even stil rondom de blogfeestjes, maar niet voor lang, want op zaterdag 12 november zal ons Sinterklaasblogfeestje online komen. Zoek je links maar vast op ;-P!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: