30 april 2017

Moederdaginspiratie 2017

Op 14 mei is het alweer zover: Moederdag! Net als vorig jaar zocht ik vier leuke Moederdagcadeau-ideeën van andere blogsters voor je op. Kijk je mee?
Foto met 'echte' bloem

Deze foto met een 'echte' bloem van www.ladylemonade.nl is leuk en handig voor vaders die last-minute (lees: op zondagochtend 14 mei) nog een cadeau tevoorschijn moeten toveren. Je kunt het namelijk gewoon thuis in elkaar knutselen (mits je printer het doet) en alle spullen heb je waarschijnlijk al in huis. Maar wel met een geweldig resultaat! Te weinig skills om die bloem in elkaar te fröbelen? Haal dan een echte bloem uit de tuin of bij de bloemist, die is vast wel open op Moederdag (en neem dan gelijk nog een mooie bos bloemen mee ;-P).
Zelf aan de knutsel voor je eigen moeder

Waarschijnlijk word je verrast met een of meerdere mooie knutselwerkjes van je kroost, maar vergeet ook je eigen moeder en schoonmoeder niet.  Daar kun je natuurlijk vanalles voor kopen, maar je kunt ook zelf aan slag gaan, zoals Els deed, en een leuk DIY moederdagcadeau in pot maken. Precies op maat met dingetjes waar ze van houdt. Creatief kaartje

Deze kaartjes van Marion vind ik er heel gaaf uitzien en de manier waarop je ze maakt nog gaver. De kinderen zullen dit ook geweldig vinden, dus ga gezellig samen aan de slag voor de oma's. Een leuke cadeaukaart erin en je bent klaar.
Mooi moedersieraad

Een sieraad doet het natuurlijk altijd goed met Moederdag. Zoals je misschien wel weet had mijn vader vroeger een juwelierswinkel en de weken voor Moederdag waren altijd lekker druk. De winkel is alweer een tijd gesloten en hij runt nu een museum op die plek, maar voor mooie sieraden heb ik inmiddels een ander adresje gevonden. Ik heb al twee keer samengewerkt met KAYA sieraden (23 mei, mijn eigen Moederdag en review: Kaya kerstarmbandje) én dit jaar een mooie moeder- en dochterset voor mijn verjaardag gekregen van een vriendin. Bij Minke kun je -als je snel bent; t/m 3 mei- meedoen aan een winactie voor €40,- shoptegoed bij deze webshop. 


Heb jij ook een leuke blog over Moederdag geschreven? Laat dan snel je link achter als reactie onder dit bericht.Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint