Op 14 mei is het alweer zover: Moederdag! Net als vorig jaar zocht ik vier leuke Moederdagcadeau-ideeën van andere blogsters voor je op. Kijk je mee?

Foto met ‘echte’ bloem

Deze foto met een ‘echte’ bloem van www.ladylemonade.nl is leuk en handig voor vaders die last-minute (lees: op zondagochtend 14 mei) nog een cadeau tevoorschijn moeten toveren. Je kunt het namelijk gewoon thuis in elkaar knutselen (mits je printer het doet) en alle spullen heb je waarschijnlijk al in huis. Maar wel met een geweldig resultaat! Te weinig skills om die bloem in elkaar te fröbelen? Haal dan een echte bloem uit de tuin of bij de bloemist, die is vast wel open op Moederdag (en neem dan gelijk nog een mooie bos bloemen mee ;-P).

Zelf aan de knutsel voor je eigen moeder

Waarschijnlijk word je verrast met een of meerdere mooie knutselwerkjes van je kroost, maar vergeet ook je eigen moeder en schoonmoeder niet.  Daar kun je natuurlijk vanalles voor kopen, maar je kunt ook zelf aan slag gaan, zoals Els deed, en een leuk DIY moederdagcadeau in pot maken. Precies op maat met dingetjes waar ze van houdt.

Creatief kaartje

Deze kaartjes van Marion vind ik er heel gaaf uitzien en de manier waarop je ze maakt nog gaver. De kinderen zullen dit ook geweldig vinden, dus ga gezellig samen aan de slag voor de oma’s. Een leuke cadeaukaart erin en je bent klaar.

Mooi moedersieraad

Een sieraad doet het natuurlijk altijd goed met Moederdag. Zoals je misschien wel weet had mijn vader vroeger een juwelierswinkel en de weken voor Moederdag waren altijd lekker druk. De winkel is alweer een tijd gesloten en hij runt nu een museum op die plek, maar voor mooie sieraden heb ik inmiddels een ander adresje gevonden. Ik heb al twee keer samengewerkt met KAYA sieraden (23 mei, mijn eigen Moederdag en review: Kaya kerstarmbandje) én dit jaar een mooie moeder- en dochterset voor mijn verjaardag gekregen van een vriendin. Bij Minke kun je -als je snel bent; t/m 3 mei- meedoen aan een winactie voor €40,- shoptegoed bij deze webshop.


preview zelfzorgkaartjes moedersNeem de tijd voor jezelf als moeder en creëer een evenwichtige zelfzorgroutine met deze Zelfzorgkaartjes voor Moeders. Ontdek 80 activiteiten die je ondersteunen bij het vinden van meer balans en geluk. Start je zelfzorgreis vandaag nog.


Heb jij ook een leuke blog over Moederdag geschreven? Laat dan snel je link achter als reactie onder dit bericht.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: