Wil jij je Pokemon-fan aan het knutselen krijgen? Download en print dan deze gratis Pokemon klei printables, zet de gekleurde klei klaar en laat ze aan de slag gaan 🙂

pokemon play doh printables


Ik doe mee aan de Crea-hop. In deze post kun je lezen wat de Crea-hop inhoudt, wat je zoal voor creatiefs op mizflurry.nl kunt vinden, kun je gratis Pokemon klei printables downloaden en 20 potjes Play-doh winnen. Lees snel verder!

Crea-hop

creahop

Dit is alweer de derde bloghop waar ik aan mee doe 🙂 Eerder deed ik twee keer mee aan een mamabloggersbloghop (Mamabloggersdag en Paashop) en dit keer werk ik samen met ruim twintig andere creatieve blogsters.

Voor degenen die nog niet weten hoe een blog hop werkt, hier een uitleg: iedere deelnemende blogster verwijst naar degene voor en na haar. Op deze manier ‘spring’ je steeds verder en uiteindelijk kom je weer terecht waar je begonnen bent en is de bloghop rond. Dit is een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. Vaak, en dat is ook bij deze Crea-hop het geval, kun je bij iedere blog wat winnen.

Deze hop heeft een thema, namelijk kleur. De winactie heeft in alle gevallen te maken met het creatieve onderwerp van de blog. Dat vind ik een heel leuk idee van Anne, die deze bloghop georganiseerd heeft. Ze blog op Simple Thoughts; een blog die ik al ken vanwege de leuke bijdragen aan onze wekelijkse blogfeestjes. Anne bedankt je me gevraagd hebt om mee te doen aan de Crea-hop!

Hip met Draad

Als mijn blog niet jouw startpunt is van deze hop, dan ben je hier waarschijnlijk gekomen via Hip met Draad. Op deze blog vind je schattige en mooie (Nederlandstalige!) haakpatronen en andere leuke DIY’s die (natuurlijk) met draad te maken hebben. Laura, bedankt voor het linken!

Over mizflurry.nl

Misschien kende je mijn blog al, misschien is het de eerste keer dat je hier langskomt. In dat geval: welkom op mijn blog! Ik ben Fleur, 32 jaar oud en geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Utrecht. Sinds augustus 2000 ben ik al samen met Kevin en we hebben drie kinderen: Ewan (mei 2008), Mack (maart 2011) en Kate (september 2014). Ik heb Digitale Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, gewerkt bij een internetbureau en daarna lesgegeven op de HU en sinds februari 2011 ben ik thuisblijfmoeder. In november 2011 ben ik begonnen met bloggen door een speelchallenge en sindsdien blog ik.

 

Hieronder een greep uit mijn creatieve blogposts per categorie:

DIY

DIY gouden vogelkooi - leuk voor de enveloppen op een feestjeDIY vormen en kleurenslang - leerzaam en goed voor de fijne motoriekDIY Lego krijtjes maken - ook leuk om uit te delen

 

Bekijk meer ideeën op mijn DIY-overzichtspagina

 

Pin getest

Pin getest - Super Mario vuurbloemAnanaswijnfles - pin getestVerwensorbet voor de juf - Pin getest

 

Bekijk meer ideeën op mijn Pin getest-overzichtspagina

 

Feest

Zo maak je een Batbanaan - een coole en gezonde traktatiePokemon verjaardag - feesttafel, versieringen en spelletjesMinecraft kinderfeestje - met gratis download blokuitnodiging

 

Bekijk meer ideeën op mijn Feest-overzichtspagina

 

Spelen en knutselen

Maak je eigen Wie is het?-spel - gratis download leeg sjabloonBellenblaasrecept - voor grote bellenDuplo treinbaan omhoog - wist jij dit al?

 

Bekijk meer ideeën op mijn Spelen en knutselen-overzichtspagina

 

Downloads/printables

Maak een tijdcapsule - met deze gratis printablesSuper Mario slinger - DIY papieren 3D items - gratis downloadSudoku's voor kinderen - gratis download

 

Bekijk meer ideeën op mijn Downloads-overzichtspagina

 

Pokemon printables

Mijn jongens zijn op dit moment gek van Pokemon en kleien hebben ze altijd leuk gevonden om te doen. En ik vind het de laatste tijd erg leuk om printables te maken, dus al deze elementen konden mooi samen komen in deze Pokemon klei printables toch? En ze zijn kleurrijk genoeg om binnen het thema te vallen 🙂

Zo gebruik je ze

Download de Pokemon Play Doh printables, print ze uit (wij hebben een HP Envy printer, je kunt er mee printen vanaf je telefoon of tablet, of zelfs door er naar te mailen, ideaal) en lamineer ze (ik heb een lamineermachine van GBC* en gebruik die best veel. Ook handig bij de voorbereiding van feestjes). Afhankelijk van de knip-skills van je kinderen kun je ze de printables geven of ze voor ze uitknippen. Potjes klei erbij en ze kunnen aan de slag:

 

En dit zijn alle Pokémon geworden, gemaakt door de verschillende leden van ons gezin:

 

Herken jij ze allemaal? (Het zijn: Dedenne, Butterfree, Squirtle, Pikachu, Froakie, Charmander, Magnemite, Fennekin, Magikarp, Jigglypuff, Weedle en Bulbasaur.)

 

Winactie 20 potjes Play-Doh

*Winactie gesloten*

Om aan de slag te gaan met deze Pokemon printables heb je natuurlijk klei nodig in allerlei verschillende kleuren. Daarom geef ik 20 potjes Play-Doh* weg; hetzelfde pakket dat ik gebruikt heb bij het maken van deze blogpost. (Nou ja wel nieuw natuurlijk ;-P)

Verder hoppen

Roelove

Dan is het nu tijd om verder te hoppen naar de volgende blog: Roelove, een mamablog voor moeders met power. Ze omschrijft zichzelf als een werkende moeder met veel te veel hobby’s en schrijft onder andere over mama zin en onzin, shopping en (life)styling en do’s met kids. Natuurlijk heeft zij ook een gave winactie voor jullie in petto, dus neem snel een kijkje!

Succes met hoppen!

 

Bewaar op Pinterest:
pokemon play doh printables pinterestklei idee kinderen pinterest

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter