Zaterdagochtend om 06:00 uur een blog online, maar geen blogfeestje? Dat klopt, zoals vorige week al aangekondigd, doen alle gastvrouwen en 50 andere mamabloggers mee aan de allereerste (Nederlandstalige) Mamabloggers Dag. Lees snel verder voor uitleg over deze dag, wat je kunt vinden op mizflurry.nl, hoe je het mega bellenblaaspakket kunt winnen en wat een bloghop is.


Mamabloggers Dag

Vandaag, 10 september 2016, is de eerste Mamabloggers Dag. Maar liefst 54 mamabloggers uit Nederland en België doen hieraan mee. Een mooie gelegenheid dus om nieuwe blogs te leren kennen. En extra aantrekkelijk omdat er op iedere blog iets te winnen valt! Deze dag is opgezet door Yvonne van kidzblogger.nl.

 

 

Even voorstellen, wat vind je op mizflurry.nl

Misschien kende je mijn blog al, misschien is het de eerste keer dat je hier langskomt. In dat geval: welkom op mijn blog! Ik ben Fleur, 31 jaar oud en geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Utrecht. Sinds augustus 2000 ben ik al samen met Kevin en we hebben drie kinderen: Ewan (mei 2008), Mack (maart 2011) en Kate (september 2014). Ik heb Digitale Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, gewerkt bij een internetbureau en daarna lesgegeven op de HU en sinds februari 2011 ben ik thuisblijfmoeder. In november 2011 ben ik begonnen met bloggen door een speelchallenge en sindsdien blog ik. Er komen ongeveer drie nieuwe blogs per week online.

 

Je kunt mijn blog zien als een lifestyleblog van een moeder. Ik schrijf over wat ik leuk vind en dat zijn een hoop dingen. Wil je wat meer over mij te weten komen, lees dan de pagina Over mij. Hou je van kleine DIY-projecten? Neem dan eens een kijken op de DIY-pagina (hier staan ook een paar haakpatronen). Ik vind het erg leuk om uitgebreide feestjes te organiseren en dit vast te leggen. Ben je op zoek naar feestideeën of -inspiratie, bekijk dan de pagina Feest. Af en toe deel ik ook recepten. Samen met mijn drie zussen test ik Pinterest-pins uit. Of dat go go’s of no no’s zijn, kun je bekijken via de pagina Pin getest. Het begon natuurlijk allemaal met speel- en knutselideeën. Een overzicht hiervan kun je bekijken onder Spelen en knutselen. Verder blijf ik een nerd en vind ik het leuk om handleidingen van digitale (blog) tips en downloads te maken.

 

Sinds twee maanden organiseer ik samen met Janske, Esmeralda en Nicole (bijna) iedere week een blogfeestje. Hier mag je drie links naar leuke blogposts ‘spammen’ tussen zaterdagochtend 06:00 uur en woensdagavond 22:00 uur. Iedere week kiest iedere gastvrouw drie favorieten uit, die bij aanvang van het volgende blogfeestje in het zonnetje gezet worden. (Je kunt nog meedoen aan nummer 8.)  **spam-modus uit ;-)**

 

Winactie mega bellenblaaspakket

De meeste andere bloggers hebben een winactie via een sponsor geregeld, maar ik heb besloten om zelf iets te kopen. Gewoon omdat ik jullie zo lief vind en omdat ik dit echt bij mijn blog vind passen. Een mega bellenblaaspakket. Mijn populairste bericht allertijden is namelijk Nieuw recept bellenblaas; voor grote bellen. Ik geef niet 1, maar 2 dozen weg met kant-en-klare bellenblaasvloeistof en bellenstok; SES Bellenblaas Mega Bubbles,SES en SES Mega bubbles XXL – mega bellenblaas.

Hoe doe je mee met de winactie?

Laat een reactie achter onder dit bericht. Alle reacties doen mee. Voor een extra winkans: like dit bericht op mijn Facebookpagina.

 

De winactie loopt t/m 24 september 2016. Op zondag 25 september 2016 stuur ik een berichtje aan de winnaar.

 

Bloghop

Bij een bloghop verwijst iedere blogger naar een andere deelnemende blogger. Hier zit wel een systeem achter en de bloghop is ‘rond’, dus als je weer bij de blog terecht komt waar je gestart bent, heb je alle 54 blogs bezocht!

 

Waarschijnlijk ben je naar mijn blog gestuurd door Cindy van levenalsmama.nl. Als dat niet zo is (omdat dit de eerste blog is die bezoekt van de bloghop, of je hem graag achterstevoren wilt doen), neem dan zeker even een kijkje bij haar. Ze heeft een leuke, veelzijdige blog en geeft een kijkje in haar leven als mama van twee. Deze DIY van een luierslak vind ik een erg leuk idee als kraamcadeau.
Ik mag jullie doorsturen naar joyfromjoyce.nl. Op de blog van Joyce vind je voornamelijk artikelen over het moederschap en handige producten. Voor lekkere en gezinsvriendelijk recepten moet je echt eens een kijkje nemen op haar site kitchenmom.nl.

Ik wens je nog veel plezier en succes bij het hoppen en de winacties!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: