In dit Blogfeestje kun je onze drie favorieten bekijken en kondigen we het Herfstblogfeestje 2017 aan!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Co-hosts gezocht voor het Hefstblogfeestje!

Volgende week willen we weer van start gaan met een Herfstblogfeestje. Net als vorig jaar mag je weer onbeperkt links met het thema herfst toevoegen. Bijvoorbeeld recepten, DIY’s, knutselideeën, decoratie-inspiratie, najaarsmode, etc. De berichten mogen nieuw of oud zijn. Dit feestje zal een paar weken ‘open’ staan en in de tussentijd zijn er geen andere Blogfeestjes.
We zijn nu een tijdje met co-hosts bezig en het leek ons leuk om ook wat co-hosts bij het Herfstblogfeestje te betrekken. Wat dus nieuw is dit jaar, is dat we het feestje willen geven met meerdere co-hosts. Lijkt dit je leuk? Geef je dan voor woensdag 11 oktober op als co-hosts bij één van de vaste gastvrouwen. Op donderdag 12 oktober krijg je alle informatie en zaterdag 14 oktober dient het Herfstblogfeestje om 06:00 uur online te staan. De rest van de taken van een co-host kun je hier lezen.

De favorieten van blogfeestje #36

De favoriet van is deze week van Cookies and Carrot Sticks. Nicole deelde een gezond recept voor ovengebakken pompoen donuts.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Esmeralda koos voor een bericht van Volgmama, namelijk dit heerlijk uitziende recept voor nachos met gehakt, groenten en kaas.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramMijn favoriet deze week is van Burn Out Mama. Zij knutselde, samen met haar kinderen, na een herfstwandeling allerlei kleine meubels van kastanjes.

Volg mij via:
Blog | FacebookTwitter | Pinterest | Instagram


Social media kanalen van het Blogfeestje

Volg jij Blogfeestje al op één van deze social media-kanalen?

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

 

Buttons

Om het Blogfeestje nog meer te promoten heb ik twee buttons gemaakt: één voor als je in de spotlight hebt gestaan en één voor als je co-host bent  geweest. Het helpt ons erg als je deze button in je zijbalk wilt plaatsen, met een link naar een Blogfeestje erachter.

Blogfeestje favoriet button

Blogfeestje co-host button

Blogfeestje 37

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: