20 oktober 2018

Traktatie afscheid kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Op zoek naar een snelle en makkelijke traktatie voor het afscheid bij het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal? En een gezonde traktatie? Dan heb ik hier een leuk idee voor je: twee maal een printable met een bedankt tekst voor het uitdelen bij een afscheid op de kinderopvang. Ben je direct klaar voor de peuters en leidsters.

traktatie afscheid kinderopvang gratis download

De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Het idee voor deze blogpost staat al drie jaar op mijn to do-list. Toen ik van de week oude foto's bekeek en Mack z'n afscheid bij de peuterspeelzaal zag, dacht ik: nu moet het er echt van komen. Dus ik ging aan de slag, met een totaal fictieve traktatie voor peuters en afscheidscadeau voor de juffen, want mijn oude bestanden kon ik nergens meer vinden.. Deze traktaties zijn heel geschikt voor een afscheid peuterspeelzaal, crèche of kinderdagverblijf.

Makkelijke en gezonde traktatie peuters afscheid kinderopvang

Dit is een leuke en makkelijke traktatie voor peuters die je kunt gebruiken bij het afscheid van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of crèche. Het is een doosje rozijntjes, dus het valt ook nog eens binnen het gezonde traktatiebeleid.

Peuter traktaties afscheid knutselen

Met een stukje breed knutselvilt (te koop bij de Zeeman of Wibra), het doosje rozijntjes, wat knutsellijm en de uitgeknipte printable, maak je hem zo. Het is dan net een horloge met daarop de tekst: "Tijd om te gaan" en "Bedankt voor het spelen!" De printable staat onderaan dit bericht.

peuter traktatie afscheid met de tekst Tijd om te gaan Bedankt voor het spelen

Nog meer ideeën voor afscheid traktatie crèche

Heb je toch geen zin om te knutselen?  Een traktatie voor het afscheid op de crèche kan natuurlijk ook een uitdeelcadeautje zijn. Bijvoorbeeld één van deze leuke uitdeelboekjes*:

traktatie afscheid peuterspeelzaal uitdeelboekjes

Een ander leuk idee als traktatie voor het afscheid op de peuterspeelzaal is een grabbelton met kleine cadeautjes er in. Kleine cadeautjes* voor in deze ton kun je gewoon bij bol.com bestellen.

En wist je dat ze ook allerlei traktatiedoosjes* verkopen? Leuk en makkelijk voor de afscheid kinderdagverblijf traktatie, helemaal als het favoriete thema van jouw peuter erbij zit.

traktaties afscheid kdv traktatiedoosjes

Afscheidscadeau juf / leidsters

Bij het afscheid kun je de juffen en leidsters natuurlijk niet overslaan. Na een drukke dag met al die koters zijn ze vast wel toe aan een lekker kopje soep ;-)

Leuke bedankt tekst leidsters kinderdagverblijf

Die soep wordt gelijk onderdeel van de tekst op de printable: "Lieve juf, bedankt dat je het niet in de soep liet lopen!" Eventueel een foto of tekening er bij en je bent klaar: 

afscheidscadeau juf kinderopvang cup a soup zakje met tekst

Dit is trouwens ook een goed cadeau als je pas de avond van tevoren bedenkt dat je ook nog wat voor de juf moest kopen en je nog wel een zakje soep in huis hebt liggen ;-P Voor de onderstaande versie hoef je alleen maar te printen, knippen en plakken.

afscheid creche leidsters met de tekst Lieve juf bedankt dat je het niet in de soep liet lopen

Heb je nog wat leuke pasfoto's liggen of heeft je kind wel zin om wat te tekenen, dan kun je de andere printable gebruiken, waar nog wat ruimte is voor persoonlijke inbreng. Wel zo leuk en gezellig :)

afscheid peuterspeelzaal juffen met de tekst Lieve juf bedankt dat je het niet in de soep liet lopen

Eventueel kun je er nog een leuke mok* bij geven.

Gratis download

Hieronder kun je de printables voor een kinderopvang (psz of kdv) traktatie downloaden:

Printable afscheid juf met ruimte voor foto
Printable afscheid juf soep
Printable traktatie peuters afscheid

Veel plezier ermee!


Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestYouTube en/of Bloglovin'

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.


Bewaar op Pinterest:
afscheid_traktatie_psz_kinderdagverblijf


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint