woensdag 2 november 2016

Cadeautips voor jongens en een meisjespeuter (verlanglijstjesinspiratie)

De Sinterklaasboeken zijn weer binnen en dankzij een speelgoeddieet het afgelopen jaar én de speelgoedreclames die we ineens zien omdat we de TV vaker op NPO 3 hebben staan, hebben we genoeg inspiratie voor de verlanglijstjes van de kinderen dit jaar. Dus ik presenteer jullie onze cadeautips voor jongens en een meisjespeuter. Voor onder andere jullie gemak zijn alle artikelen voorzien van een affiliate* link bij bol.com.

Kijk je mee naar wat mijn kinderen graag willen hebben van Sinterklaas of de Kerstman?
Verlanglijstje van Ewan (kind - jongen)


Op zoek naar inspiratie voor een verlanglijstje? Cadeautips voor jongens

Pie Face Showdown

Van de week zat Ewan een filmpje van z'n favoriete YouTubers te kijken (The family gamers) en daarin speelden ze dit spel. Dus alleen daarom zal hij het al geweldig vinden. Maar het is ook gewoon een heel grappig spel, waarbij je, als je pech hebt, slagroom in je gezicht krijgt.


Hatchimals Draggles Groen en Blauw

Een andere wens van Ewan die dankzij YouTube in zijn hoofd is gekomen; een Hatchimal! Ik heb de filmpjes meegekeken en vind ze ook erg schattig. Eerst moet je ze uitbroeden, daarna pikken ze zichzelf uit het ei en vervolgens moet je voor ze zorgen.

Hatchimals Draggles Groen en Blauw - Speelfiguur

Osmo Coding

Toen Kevin van de zomer als verrassing de Osmokit meebracht, waren we superblij. Als de jongens van mij moeten oefenen, kiezen ze vaak voor Osmo. Met deze uitbreidingsset kunnen ze leren programmeren.


Pokemon Sun en Moon

Over deze nieuwe uitgaven van Pokemon gaat het bij ons thuis als sinds het voorjaar.


LEGO Dimensions: Sonic - Level Pack

Ewan is een zeer grote fan van Sonic, dus op deze set wachten we ook al een hele tijd.

Tijdbom! - Spel

Het doel van dit spel is het onschadelijk maken van een bom, maar hiervoor moet je je eerste een weg door draden banen. Zonder ze te raken!


3Doodler Start

Dit leek ons vorig jaar al heel leuk, maar we vonden het toen nog wat te duur. De prijs is nu een stuk beter. Ik ben heel benieuwd wat voor gave creaties Ewan hiervan kan maken.


Stabilo pennen - etui 30 stuks

Ewan is dol op tekenen en ik ben dol op Stabilo. De stiften en pennen zijn wel wat duurder, maar je doet er lang mee en het is zo frustrerend als een kleur op is, dus hoe langer hoe beter. De pennen en stiften zijn ook los te koop, dus de kleuren die toch hard gaan (zwart hier in huis), kunnen we los bijkopen. Ewan heeft jarenlang met de stiften gewerkt, maar sinds kort gebruikt hij de pennen, waardoor hij nog beter de details van z'n poppetjes kan tekenen. Met deze etui heeft hij gelijk alle kleuren.Verlanglijstje van Mack (kleuter - jongen)


Op zoek naar inspiratie voor een verlanglijstje? Cadeautips voor een jongenskleuter/>

Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup (Vtech)

Mack zit nu in groep 2 en is bezig om kennis te maken met de letters van het alfabet. Daarnaast is hij ook fan van Paw Patrol. Hoe cool is deze Marshall dan? Leuk en leerzaam!


Co-de-Rups (Fisher Price)

Tja wat kan ik zeggen; ik ben een nerd en spelenderwijs leren coderen met een rups? Deze moet gewoon hier in huis komen :).


Thomas Kasteel Speelset

Thomas Trackmaster is de Thomaslijn met zelf rijdende treinen. Heb je een Thomasfan is huis, dan is dit gegarandeerd een hit. Mack heeft inmiddels al een aardige verzameling Trackmasters, maar deze set heeft hij nog niet.


Paper Mario: Color Splash - WiiU

Wat Ewan heeft met Sonic, heeft Mack met Paper Mario. Dit nieuwe spel lijkt hem natuurlijk erg gaaf.


Rock gitaar

Iedere keer dat we bij mijn zus thuis zijn, heeft Mack de roze gitaar van z'n nicht te pakken ;-P. Tijd voor een eigen dus.


Knikkerbaan Hubelino Trechter

Met behulp van Hubelino-onderdelen maak je van Duplo een knikkerbaan. Voor zijn verjaardag kreeg Mack al een setje, maar deze Hubelino uitbreidingsset met een trechter kunnen we ook nog wel gebruiken.


Yoshi Mini Back Pack

Mack is wel weer toe aan een nieuwe rugzak. Deze lijkt mij superhandig, want je kunt in één oogopslag zien wat er in de tas zit en of hij wel alles van school mee naar huis neemt. En echt wat voor Mack, want Yoshi staat er op :D, plus de tas is niet te groot voor zijn kleuterlijf.


Play-Doh Pizza Party

De laatste tijd zijn we snel door onze kleivoorraad heen gegaan. We hebben een speelkamer en als de klei buiten de potjes blijft liggen, wordt dat niet zo snel opgemerkt als in de huiskamer. Resultaat: veel hard geworden klei. We kunnen dus wel weer een aanvulling gebruiken en zelf pizza's maken van klei lijkt me echt wat voor mijn pizzafans.Verlanglijstje van Kate (peuter - meisje)


Op zoek naar inspiratie voor een verlanglijstje? Cadeautips voor een meisjespeuter/>

Verzorg en Leer Reismand (Vtech)

Ik vind dit zelf zo'n schattig mandje! Kate begint een echte poppenmoeder te worden en vind het erg leuk om haar poppen te voeren en dergelijke. Maar ze is ook dol op dierenknuffels, dus deze reismand met schattig poesje zal ze vast leuk vinden.


Little Love Maak Maartje Beter (Vtech)

Soms vraag ik me af of ik eigenlijk niet stiekem de speelgoeddokter in huis heb, want Kate loopt soms hele dagen met een stethoscoop om haar nek door het huis ;-P. Ik ben zelf ook benieuwd naar deze slimme pop, die je naam en andere dingen kan onthouden en die je kunt verbinden met het Explor@ Park.


Spetter en Speel Dolfijn (Vtech)

Badspeelgoed is wat mij betreft altijd goed, want ik ben te lui om dat na afloop schoon te maken, dus ik moet regelmatig wat weggooien en dan moet er weer aangevuld worden. Deze dolfijn spuit water, zingt liedjes en reageert als er water over hem heen gegoten wordt. 


Nijntje Dansende Blokjes

Dit spel doet me denken aan zo'n ouderwets hengelspel en dat was altijd een groot succes hier. Kate is wellicht nog aan de jonge kant voor dit spel, maar toch denk ik dat ze dit geweldig zal vinden. 


Leerplezier Wereldbol (Fisher-Price)

Deze interactieve wereldbol is speciaal voor peuters en speelt vrolijke en leerzame liedjes af.


My First Thomas Bellenblaasplezier

Kate is -zoals bijna iedere peuter- dol op bellenblaas. Zelf kan ze het alleen nog niet en ik heb niet altijd zin om voor haar te blazen. Maar met deze Thomas kan ze het zelf! Geweldige uitvinding. En dankzij haar broers vindt ze Thomas nog leuk ook :).


Fisher-Price Classic TV Radio

Wisten jullie dat ik Vintage Fisher Price spaar? Ik vind de oude ontwerpen echt geweldig. Fisher Price heeft een aantal bestsellers van vroeger opnieuw uitgegeven en deze TV is daar één uitvoering van.


Leerplezier Mix En Leer Blender (Fisher-Price)

Tja ik heb gewoon een zwak voor huishoudelijke apparaten in speelgoeduitvoering. Komt altijd van pas in een speelkeukentje toch?

Wat mag er op het verlanglijstje van jouw kind(eren) niet ontbreken?Bekijk ook mijn overzichtspagina Sinterklaas.

* Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je het product koopt via deze link dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'