Afgelopen dinsdag zijn we naar speeltuin de Pan geweest. De speeltuin is aan de Prof. Dr. Magnuslaan, nummer 2A en de entreeprijs is € 1,00 per persoon.

Het was heerlijk weer en er was een pierenbadje dus dat was perfect.

Wat is er te doen?
De speeltuin is erg groot en bestaat grotendeels uit gras. Er zijn veel speeltoestellen, een hele lange rij schommels naast elkaar, picknicktafels, een kleine zweefmolen en een grote zandbak in de schaduw, wat heel fijn was op deze warme dag. Er stonden ook genoeg bomen, zodat je kon kiezen of je in de schaduw of in de zon ging zitten.

Voorzieningen
Bij de kassa kun je ook drinken, ijsjes en tosti’s kopen. De toiletten waren schoon en er zijn speciale kindertoiletten.

Veiligheid
De speeltuin is voor kinderen tot 8 jaar, dus er waren geen heel gevaarlijke toestellen. Er is wel een hele hoge glijbaan, waar Ewan niet meer afdurfde toen hij eenmaal boven was. Hij wilde toen weer bij het trapje eraf gaan en dat was wel een beetje eng. Bij de zweefmolen moet je als ouder zelf opletten of je kind goed vastzit, maar dat vind ik eigenlijk vrij logisch. Het pierenbadje is van beton, dat vind ik toch altijd een beetje eng met een wankele Mack die per se ook in het water wil, maar volgens mij zijn bijna alle pierenbadjes van beton. Ik heb geen sigarettenpeuken zien liggen, dat vond ik heel fijn. En de beheerder let ook op of er geen kinderen weg gaan zonder hun moeder. Verder staat er natuurlijk een groot hek om de speeltuin.

Ligging
De speeltuin ligt in Tuindorp, langs een spoorbaan en naast een spoorwegovergang. Om de zoveel tijd gaan de slagbomen dicht en komen er treinen langs. Je kunt je fiets goed kwijt, maar ook met de auto kun je er goed komen. Vanaf station Overvecht is het 10 minuten lopen, je loopt gewoon langs de spoorbaan en dan kom je er vanzelf.

We hebben een fantastische dag gehad en het was heel erg gezellig. We hadden afgesproken met wat vriendjes en dat maakte het extra leuk.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: