Hoera! Deze week is het blogfeestje hier op mizflurry.nl. Houden jullie het nog een beetje bij, het feestje iedere week ergens anders? Wist je al dat het Blogfeestje ook haar eigen social media heeft? In dit bericht link ik naar alle kanalen. Natuurlijk laat ik ook mijn drie favorieten zien, het thema is deze keer interessante boeken. Ook bij de gastvrouwen ben ik het archief ingedoken voor drie boeken, dus als je nog wat voor op je leeslijst zoekt, zit je hier goed!

 

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.Vorige week was het blogfeestje bij Janske en uit de 69 inzendingen mocht ik drie favorieten kiezen. Dat vond ik nog best lastig, maar ik ben er uit gekomen. Dit zijn mijn favorieten:

Mijn favorieten

Mijn favoriete kinderboeken van vroeger

Jessica zette haar favoriete kinderboeken van vroeger op een rijtje. Echte klassiekers, want ze zijn allemaal nog zeer geschikt om voor te lezen aan je kinderen, de meeste hebben wij ook in de kast staan, met uitzondering van de Hoe overleef ik..-boeken. Mijn favoriete kinderboek van vroeger is trouwens Knuffel, die leenden we heel vaak uit de bibliotheek. Ik heb nog geen exemplaar op de kop kunnen tikken, maar wel ontdekt dat hij in het Engels op YouTube wordt voorgelezen.

Gelezen: IJstweeling

Bij het pinnen van de berichten uit het blogfeestje viel dit bericht mij al gelijk op. Door de review over IJstweeling van Maya krijg ik veel zin om dit boek te lezen; ik hou wel van spannende boeken en ik ben nu al nieuwsgierig wat er gebeurd is.

Tips voor een beter leerklimaat in het mbo

Dit boek zal niet voor iedereen interessant zijn, maar mijn aandacht trok het in ieder geval. Zelf heb ik lesgegeven op het HBO en toen ik daar ging werken kreeg ik een boek over verschillende leerstijlen cadeau en daar heb ik veel aan gehad. Ik vind het nog steeds leuks om tips te lezen hoe je een klas en leerlingen beter mee krijgt, dus vandaar dat dit artikel van Jacqueline een plaatsje bij mijn favorieten heeft gekregen.


 

Social media kanalen van het Blogfeestje

Zoals aangekondigd in de inleiding van dit bericht zijn hier de social media-kanalen van het blogfeestje:

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

 

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen.
 


Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl


Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl schrijft op haar persoonlijke mamablog over haar leven. Ze heeft een peuterdochter en is zwanger van een zoontje.

Ze schreef een paar maanden geleden een boekrecensie over het boek Stil van jou en ze omschrijft hoe ze helemaal in het boek en in het verhaal zat. Bij echt goede boeken ben je er ook nog mee bezig ook al ben je niet aan het lezen en dat is bij dit boek het geval.

Volg Nicole via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramEsmeralda van savethemama.nl heeft een gave lifestyleblog over van alles en nog wat, maar dit jaar is ze goed en gezond begonnen.

Ze is ook aan het handletteren geslagen met behulp van de boeken Hand Lettering Doe je zo! Toevallig heeft één van mijn zussen dit boek ook en heb ik er in kunnen bladeren. Super leuk boek! Neem snel een kijkje bij Esmeralda om te zien hoe haar quote is geworden.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramJanske (www.janske.nl) heeft inmiddels twee dochtertjes en blogt alweer 5 jaar. Op haar blog kun je alles lezen over de avonturen die ze meemaakt als (werkende) moeder van dit vrolijke stel.

Dit bericht is al bijna een jaar oud, maar dit boek staat al een tijd op mijn leeslijst. En door deze review van Janske weer onder mijn aandacht gekomen. Het lijkt me ook een heel spannend boek, waarvan je móet weten hoe het afloopt.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Volg mij via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


 

Blogfeestje 4

Hieronder kun je weer drie links toevoegen. Volgende week is het blogfeestje bij Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: