Op zoek naar een einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester? Een doos Merci met deze ingevulde printable is een leuk cadeau voor de leerkracht. Makkelijk, maar toch persoonlijk. Ook leuk als cadeau voor meester en juffendag, bij een afscheid van een kind naar een andere school en bijvoorbeeld bij het afscheid van de kinderdagverblijf leidsters.

Zoals gisteren al aangekondigd in het bericht over de verwensorbet 2017, had ik nog een ander idee voor een leuk einde schooljaar cadeautje voor de juf of meester. Namelijk een printable, die is in te vullen door of samen met je kind en die je vervolgens achter het cellofaan van een doosje Merci kunt schuiven. Lekker en persoonlijk 🙂 En uiteraard gratis te downloaden.

Wat heb je nodig voor dit cadeautje: 
Het meeste zul je waarschijnlijk in al in huis hebben.
 
– Een printer (deze heeft WiFi, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
– Een pen
– Een schaar
– Een doosje Merci (let op het aantal grammen)
 
NB de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra’s.

 


Gerelateerde cadeau-ideeën

(Loedermoeder) cadeau juf einde schooljaar
Afscheid kinderdagverblijf
Cadeau voor de juf

Cadeau voor de meester


 

Gratis Merci printable afscheidscadeau juf of meester

Ik denk niet dat deze printable verder veel uitleg nodig heeft. Als je de PDF download en print, heb je automatisch de juiste afmetingen te pakken.  Afhankelijk van de leeftijd van je kind(eren) kun je er samen voor gaan zitten of het ze alleen laten doen. Als alles ingevuld is, kun je via de lichtgrijze stippellijn het invulvel uitknippen en achter het folie van het doosje Merci schuiven. En klaar ben je!

 

Download de gratis printable

Veel plezier ermee!

Bewaar op Pinterest:
einde schooljaar cadeautjejuffendag cadeautje pinteresteinde schooljaar cadeau idee juf meester pinterest

makkelijk afscheidscadeau juf


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter


SpeelgoedSpeelgoed