2 november 2021

10 jaar MizFlurry! Top 10 meest bezochte berichten

Vandaag bestaat deze blog 10 jaar! Het begon allemaal met dit bericht over een hut bouwen: Bouw een hut. Ik deed mee met een speelchallenge van twee Engelstalige bloggers en wilde op deze manier mijn familie mee laten kijken. Ook leek een blog bijhouden me een leuke manier om bij te blijven binnen mijn vakgebied, aangezien ik een half jaar daarvoor de overstap had gemaakt van buitenshuis werken naar thuisblijven bij de kinderen.
10 jaar MizFlurry! Top 10 meest bezochte berichten
Nu 10 jaar en bijna 550 blogs later kan ik wel zeggen dat ik dat ik deze twee doelen gehaald heb. Niet alleen mijn familie keek de afgelopen 10 jaar mee; mijn berichten zijn in totaal bijna 2,5 miljoen keer bekeken! En naast MizFlurry heb ik drie jaar geleden pinexpert.nl opgezet, waarmee ik bloggende ondernemers help met hun Pinterest-marketing. Dat bijblijven is dus ook gelukt. Ik heb de afgelopen tien jaar ontzettend veel geleerd op het gebied van social media, SEO, (printables) ontwerpen en natuurlijk Pinterest. En dat allemaal door creatieve en leuke dingen met de kinderen te doen :)


Top 10 MizFlurry-berichten

Ik ben even in de statistieken gedoken en dit is de top 10 meest bekeken berichten van MizFlurry van de afgelopen 10 jaar: 

6. Grote bellenblaas recept (71.800 views) 3. Gratis haakpatroon sneeuwvlok (83.300 views) En geen feest zonder traktatie; om dit decennium met creatieve ideeën te vieren krijg je vandaag 50% korting in mijn webshop met deze code: 10JAAR . Enjoy!

 
Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of YouTube


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldGeen opmerkingen:

Een reactie posten