18 januari 2019

Minecraft printable Wie is het?

Download deze gratis Minecraft printable voor een potje Wie is het? in Minecraft-stijl! Leuk voor Minecraft-fans en op Minecraft-feestjes.

minecraft printable

Gisteren hebben we al onze bordspellen uitgezocht en opgeruimd. Toen kwamen we ook ons Wie is het?-spel met Pokemon-bladen weer tegen. We speelden een potje en terwijl we bezig waren raakte ik geïnspireerd om nieuwe bladen te maken. Aangezien de laatste tijd Minecraft weer erg populair is hier in huis én de afbeeldingen van Minecraft een licentie hebben waarbij je ze wel mag gebruiken, was de keus snel gemaakt. Het is dus een Minecraft printable geworden.


Gerelateerde berichten

Minecraft feesttafel en -decoraties
Minecraft taart craften en printable blokuitnodiging
Minecraft traktaties


Minecraft spelletje Wie is het?

Met dit vel kun je dus Wie is het? spelen en raden naar een Minecraft item. De vellen passen in de Wie is het?-uitvoering met een rood en blauw plastic vierkant. De items zijn onder andere wapens & gereedschap, dieren, vijandige mobs, voedsel en grondstoffen.

wie is het minecraft spelletje

Gratis Minecraft printable downloaden

De Minecraft printable voor het Wie is het spel? is gratis te downloaden via deze link:


Even printen, bijknippen langs de gestippelde lijn en je kunt hem in het spel schuiven. Het is wel handig om de originele bladen erachter te laten zitten voor extra stevigheid.

minecraft printable uitgeprint wie is het

Toen ik een affiliate link voor dit bericht zocht naar het spel, zag ik dat het niet overal meer te koop is  helaas. Toch vond ik het nog steeds wel de moeite om deze Minecraft printable te plaatsen, voor degenen die het spel al wel in huis hebben en toevallig ook nog Minecraft-fans. Dan is het gewoon een hele leuke en goedkope uitbreiding. Als je goed zoekt op internet kun je nog wel wat webwinkels vinden waar ze deze uitvoering wel verkopen en anders heb je misschien geluk in de kringloopwinkel.

Je kunt het spel natuurlijk ook alleen met de bladen spelen. Zorg er in dat geval voor dat de spelers niet op elkaars blaadje kunnen spieken en dat er fiches of munten zijn om de opties mee af te dekken. Veel plezier ermee!


Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Bekijk ook meer knutselideeën.

Voor het maken van de printables heb ik afbeeldingen gebruikt van Minecraft Wiki , onder de licentie CC BY-NC-SA 3.0. Minecraft is natuurlijk van Microsoft/Mojang.


minecraft printable wie is het pinterest


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld1 opmerking:

SintSint