Afgelopen meivakantie zijn wij een weekje naar Tenerife geweest met de kinderen. De reis ging naar Fantasia Bahia Principe Tenerife, een heel leuk luxe hotel voor kinderen. Afgelopen november zijn ze pas open gegaan, dus het leek me wel handig om een review over dit vijf sterren, all inclusive kinderhotel te schrijven, want als je op Google Maps kijkt, zie je alleen nog maar een bouwput. Lees hier ons reisverslag, onze ervaringen en tips.

Fantasia bahia principe tenerife review


De heenreis

We vertrokken op Tweede Paasdag. De taxi zou om 13:00 uur bij ons huis komen en ik was gewoon twee uur van te voren klaar. Dat was ook voor het eerst sinds ik kinderen heb, meestal loop ik tot het laatste moment als een idioot door het huis en te stressen. Alle bagage paste in tien tassen; één reistas per persoon en één stuk handbagage.

bagage vakantie Tenerife met kinderen

Mijn schoonouders waren er een half uur van te voren en de taxi was ook tien minuten te vroeg, dus dat verliep allemaal zeer voorspoedig. Totdat we bijna bij Schiphol waren en ik de live informatie van onze vlucht nog even checkte op schiphol.nl: het vliegtuig had vertraging en zou bijna twee uur later vertrekken.
Maar goed, we waren in ieder geval op tijd op Schiphol en de bagage afgeven ging ook heel snel. Dat mochten we heel futuristisch zelf regelen via een automatisch systeem. De security check ging ook heel soepel. We hadden alle elektrische apparaten bij elkaar in één plastic tas gedaan, zo hoefden we niet alle rugzakken van de kinderen open te maken en te zoeken naar koptelefoons, powerbanks, snoertjes, etc.

Schiphol kinderen Volkswagen busje

Van tevoren had ik nog even gecheckt wat er precies mee mag in je handbagage. Ik had ook weer wat Roosvicee in zo’n klein reisflesje gedaan en dat samen met medicijnen in een doorzichtig zakje, net als drie jaar geleden. We mochten allemaal doorlopen, alleen Kate moest gefouilleerd worden en dat deed ze heel stoer.
Bij de winkels mochten de kinderen een cadeautje uitkiezen van opa en oma. Daarna zijn we wat gaan eten. Ondanks dat we vertraging hadden, mochten de kinderen niet op een scherm tot we in het vliegtuig zaten. Zo zouden die op dat moment weer redelijk ‘vers’ zijn. Ze hebben zich vermaakt met hun nieuwe cadeautjes en tijdschriften.

wachten Schiphol vertraging kinderen tijdschriften

Na het eten ben ik met ieder kind één voor één een rondje gaan lopen (ok vooruit, we hebben ook nog een cadeautje gekocht ;-p). Zo ging de tijd wat sneller en konden ze nog wat bewegen. Vlak voor we naar de gate gingen, hebben we nog een milkshake genomen en eigenlijk viel het wachten best mee.

vliegtuigen kijken kinderen

Een ander voordeel van de vertraging was dat Kate tijdens het opstijgen al bijna in slaap viel en eenmaal in de lucht was ze zo vertrokken. Ze heeft vrijwel de hele weg geslapen en ik had alleen haar onder mijn hoede, dus ik had een hele rustige vlucht.
We kwamen rond half twaalf ‘s avond aan. De busrit naar het hotel was kort, want het hotel ligt dicht bij het vliegveld (9 km). Inchecken, bandjes om en toen hadden we eigen best wel honger. We waren dan ook erg blij dat het hotel 24-uur per dag ergens eten aanbiedt. Op het moment dat alle andere eetgelegenheden gesloten zijn, is er namelijk een soort snackbar bij het zwembad waar je nog iets kunt halen (dus ook de hele nacht). Nadat we de koffers naar de kamers hadden gebracht, zaten we dus om één uur ‘s nachts hier nog tosti’s te eten.

 

Hotel en ligging

Het hotel Fantasia Bahia Principe Tenerife is open gegaan in november 2018. We vonden het van tevoren nog wel een beetje spannend dat het zo’n nieuw hotel was. Zou het wel echt bestaan? Zouden we last hebben van eventuele kinderziektes? Maar die zorgen bleken onterecht. We kwamen niet aan bij een bouwput, integendeel zelfs. Het hotel is echt heel mooi en alles was met veel oog voor detail ontwerpen en uitgewerkt.

Fantasia Bahia Principe Tenerife voorkant

Het sprookjesthema van het hotel is op allerlei plekken terug te zien. Zo heb je natuurlijk het kasteel op de binnenplaats van het hotel en een grote (nep) drakenboom. Maar ook in andere details zag je dit terug, zelfs tot in de kleding van de schoonmaaksters. Niet dat die er in sprookjeskleding bijliepen, maar voor mijn gevoel zagen ze er zo uit als het personeel van prinsessen eruit zou zien. De hele sfeer was sprookjesachtig, maar niet zo overdreven dat je je als volwassene oncomfortabel voelt.

Fantasia Bahia Principe Tenerife castle

De ligging van het hotel was direct aan de oceaan in de Golf del Sur (wat dus zo heet omdat er veel golfbanen in de buurt zijn, dit heeft niets te maken met de golven van de zee zoals ik eerst dacht ^-^). Onze kamer lag 50 meter van de oceaan, heel bijzonder.

uitzicht zee hotelkamer Tenerife

Dit zorgde er wel voor dat er vaak een koude wind van zee waaide en we waren natuurlijk nog best vroeg in het seizoen. Een paar dagen hadden we wat meer wolken en een harde windkracht en ik heb het best vaak koud gehad. Ik had namelijk wel ingepakt voor mooi weer. De volgende keer zou ik dus wel wat meer dingen met lange mouwen en lange broeken meenemen. Ik kan me voorstellen dat dit later in het seizoen juist voor een verkoelend briesje kan zorgen, maar dat weet ik niet.
Zoals al eerder gemeld ligt het hotel vlakbij het vliegveld. We zagen dan ook regelmatig vliegtuigen laag overvliegen, die aan het landen waren. ‘s Nachts hebben we hier geen last van gehad.
Waar we wel last van hadden af en toe, was een hele vieze lucht, een soort rioollucht. We roken dit eigenlijk alleen op de galerij naar onze kamer toe.
Via de achteruitgang kom je direct op een wandelpad langs de oceaan. Als je naar links gaat en je wandelt een kwartiertje (heel heuvelachtig, minder geschikt voor bijvoorbeeld kinderwagens) kom je bij een dorpje met wat winkels, restaurantjes en een supermarkt uit. Wandel je de andere kant op, dan kom je langs nog meer (tapas) eettentjes en een haventje.

wandelpad oceaan Tenerife

Het hotel ligt op ongeveer 15 km afstand van de Costa Adeje en Los Cristianos.

 

De hotelkamer – Junior suite

Er zijn verschillende kamer types beschikbaar. Wij hadden twee junior suites; omdat mijn schoonouders mee waren, was het mogelijk om één kind daar te laten slapen en dit was de goedkoopste optie voor ons. Deze suites zijn ruim opgezet (ongeveer 51 m2) een mooi ingericht. Het tweepersoonsbed was lekker groot en de kinderen sliepen op een slaapbank.

Fantasia Bahia Principe Tenerife junior suite bedden
(dit was net na aankomst, dus midden in de nacht, maar Kate wilde toch even poseren 😉 )

Verder had je in de suite ook nog een bureau met een stoel en twee losse stoelen met een klein tafeltje. Onder de smart-tv stond een soort dressoir. Het is ons trouwens niet gelukt om onze Chromecast aan het werk te krijgen. Wel waren er meer dan genoeg stopcontacten en ook van die USB-aansluitingen waar je apparaten mee kunt opladen.

Fantasia Bahia Principe Tenerife junior suite dressoir tv

Het balkon was niet heel groot en er stonden maar twee stoelen die niet heel comfortabel waren. Verder was er een (klein) wasrekje en heeft het hotel liever niet dat je je handdoeken over de balkonrand te drogen hangt.
Ook de badkamer was mooi ingericht, met twee wasbakken en grote spiegels. Natuurlijk stonden er leuke setjes met verzorgingsproducten in reisverpakking op ons te wachten. Er zat een grote glazen wand tussen de badkamer en het bed, waar je een automatisch rolgordijn voor kon laten zakken. De deur naar de badkamer was een schuifdeur, deze kon niet op slot.
Onder de wastafels stond een laag bankje, heel handig als opstapje voor kleine kinderen, maar dan niet meer bruikbaar om je toilettassen en -spullen op te bergen. En daar was verder weinig plek voor, behalve tussen de wasbakken, maar dat staat vrij rommelig.
Achter een aparte deur zaten de wc en de inloop-regendouche. Er is geen bad in dit kamertype. De waterdruk van de douche was goed, maar de temperatuur van het water wisselde wel steeds heel irritant.

Fantasia Bahia Principe Tenerife junior suite badkamer

Verder was er natuurlijk nog een kast voor je kleding, met daarin een kluisje en verlichting. Over de verlichting gesproken; de verlichtingsmogelijkheden in de kamer waren eindeloos en geweldig; ik heb er wel de hele week over gedaan om het onder controle te krijgen.
Ook was er nog een plekje waar je koffie en thee kon zetten en een mini-bar die ook bij het all-inclusive arrangement hoorde. Geweldig! Hier stonden wat blikjes frisdrank, bier en chips in en ook twee flesjes water en een grote fles water. Normaal gesproken slaan we altijd water in bij de plaatselijke supermarkt als we in een hotel zitten, maar dat was nu dus niet nodig. De mini-bar werd dagelijks bijgevuld. Ook werd er dagelijks schoongemaakt.
Tot slot was de kamer ook voorzien van airconditioning en zeer goed verduisterende gordijnen. Wat superhandig was, was het feit dat de deuren geopend konden worden met een chip die verwerkt zat in het all inclusive-bandje. Die kon je dus niet vergeten en daar kon je ook gewoon mee zwemmen en douchen.

all inclusive bandje deur openen hotelkamer

Andere kamertypes zijn de swim up junior suite (alleen als het hele gezelschap 18+ is, met een gedeeld zwembad in de ‘tuin’) en de family master suite. Door middel van een schuifdeur is de laatstgenoemde te veranderen in twee kamers, deze beschikt wel over een bad en hier kun je met drie kinderen en twee volwassenen in.

De voorzieningen in het hotel

Het hotel beschikt over meerdere speelruimtes voor kinderen. Gelijk bij de receptie is er een kleine speelhoek, waar de kinderen even kunnen spelen als je bijvoorbeeld aan het in- of -uitchecken bent. Op drukke tijden staat hier ook een jongleur met een snoepkarretje en een eenwieler om de kinderen te entertainen, erg leuk.

entertainment kinderen receptie hotel

Ook naast het restaurant is er een speelruimte voor kinderen van 3 tot 12 jaar, geopend van 10:00 tot 20:00 uur, met toezicht. In deze gang was er ook een ruimte voor voedende moeders, met comfortabele stoelen en een kraan.

speelruimte restaurant hotel

Verder naar achteren is er een groot gedeelte genaamd de Kids Club, speciaal voor kinderen. Hier werden allerlei leuke dingen georganiseerd en was het mogelijk voor de kinderen om binnen of buiten te spelen. Er stonden ook vier spelcomputers, een tafelvoetbaltafel, etc. De kinderen konden hier knutselen of met ander speelgoed spelen. Het was ook mogelijk om je kind(eren) hier achter te laten, er was wel toezicht bij.
Onze kinderen hadden hier niet zo’n behoefte aan en wij lieten ze bijvoorbeeld ook bij opa en oma als we wilden sporten. De Kids Club bestaat uit verschillende ruimtes en het was dus niet heel overzichtelijk voor het entertainment-team om alle ruimtes de hele tijd goed in de gaten te houden. Nu lijkt me dit voor grotere kinderen geen probleem, maar als je kindje nog wat kleiner is, is dit wel iets om over na te denken.

kidsclub fantasia bahia principe tenerife

Het sporten konden we doen in de gym, die gratis toegankelijk was en goed was uitgerust voor een hotel-sportruimte. Je hoefde alleen maar je naam op te schrijven en dan kon je sporten. Handdoeken werden daar verstrekt en ook bekers water. Er zijn meerdere crosstrainers, loopbanden, een roeimachine en fietsen om cardio te doen en ook genoeg apparaten en materialen voor krachttraining. Ik kon mijn programma uit mijn eigen sportschool met wat kleine aanpassingen gewoon doen.

Fantasia bahia principe tenerife gym

Ook is er spa in het hotel gevestigd, inclusief een binnenzwembad en kapper, maar dit was wel allemaal tegen betaling. Het was ook mogelijk om hier samen met je dochtertje bijvoorbeeld een massage te laten doen, erg schattig, maar wij hebben dit overgeslagen.
Voor de oudere kinderen was er een aparte entertainment-ruimte. Hier stonden ook weer Playstations etc., maar ook een pooltafeltje en voetbaltafel. Ook was het mogelijk om hier te darten of andere spelletjes te doen. In deze ruimte was ook begeleiding aanwezig en er mochten alleen kinderen vanaf 9 jaar naar binnen en eigenlijk geen ouders, maar dit was een beetje afhankelijk van wie er die dag was. Het was frustrerend dat sommige kinderen die nog geen 9 waren, maar dit wel opschreven, daar wel mochten spelen en onze eerlijke Mack niet. Misschien dat nog een kleur all inclusive-bandje dit probleem op zou kunnen lossen.
Aan de overkant van deze ruimte stonden een groot schaakbord en tafeltennistafel. Plus een soort speelhal met apparaten waar je geld in kon gooien, zoals airhockey, etc.

fantasia tenerife speelhal

Beneden van onze galerij was er een voetbal/basketbalveldje en een soort fitness-speeltuintje. Dit veld werd nog bet veel gebruikt, ondanks de stank hier.
Vlakbij de receptie was er een grote theaterzaal, waar bijna iedere avond shows werden gegeven. Tegenover de receptie was er een winkeltje, waar je allerlei (bad)kleding, speelgoed, snoep en dergelijke kon kopen.
Op verschillende plekken in het hotel waren er baby stations met onder andere een magnetron. Wat mij ook opviel was dat de kinderstoelen die schoongemaakt waren, afgedekt werden met doorzichtig huishoudfolie. Wij hebben inmiddels geen kinderstoel meer nodig, maar dit vond ik wel een pluspunt.

 

Hotel entertainment

Entertainment was er in het hotel ook in overvloed. Er werd overdags ieder uur wel wat georganiseerd. Voor kinderen en volwassenen, in een zwembad werd er bijvoorbeeld iedere dag gewaterpolood en een les aqua zumba gegeven. En er waren ook activiteiten in de Kids Club, Teen Club of op het voetbalveldje.

 

De jongleur die de kinderen bij de receptie vermaakte, reed ook rond op zijn eenwieler en gaf dan weer ergens een circusshow. En soms werd je bij het buffet-restaurant ontvangen door een verklede gastheer, muziek en een welkomstdrankje. Of kwam er een mascotte (zo één in zo’n eng pak) langs voor de kinderen in het restaurant.

fantasia bahia principe tenerife entertainment jongleur

Maar wat echt heel gaaf was, waren de shows die bijna iedere avond gegeven werden. Ik denk dat het hotel een groep dansers aangevuld met een stuk of drie acrobaten in dienst had en deze verzorgden spetterende shows. Er waren drie verschillende shows in het theater en één buiten, bij het kasteel en de boom. Wij hebben twee van de drie shows gezien en de kwaliteit was echt goed (voor hotel entertainment.)

Fantasia bahia principe tenerife entertainment boom

Voor de shows binnen moet je reserveren, het is handig om dit zo snel mogelijk na aankomst te doen, want ze zitten vrij snel vol. Al zijn we één avond op de bonnefooi gegaan en toen konden we er nog bij. De muziek staat wel vrij hard (wat Kate er overigens niet van weerhield om alle keren op schoot in slaap te vallen) en de stoelen staan allemaal op één hoogte, dus kom op tijd en probeer als het even lukt een plekje op het balkon te bemachtigen, dan kun je alles goed zien. In het theater is ook een bar aanwezig.
Op zondag was er geen show, maar kwam er een Beatles-tribute band optreden. Wat natuurlijk erg leuk was voor mij 😉 Het leek er op dat er vrijwel iedere avond live muziek was, dan wel op het terras, in de lobby bar of sportsbar.

hotel entertainment tenerife the beatfreaks

Uiteraard was er ook een mini-disco. Deze was niet in het theater, maar bij het kasteel. Vaak fris toen wij er waren dus, en geregeld door het animatieteam, dus niet zo heel hoog niveau. Maar Kate vond het geweldig en natuurlijk kwam iedere dag Baby Shark voorbij.

De zwembaden

Het hotel beschikt over meerdere zwembaden. Boven waren diepere zwembaden, die niet verwarmd waren. Deze werden vooral gebruikt door volwassenen en grotere kinderen. Aan de achterzijde was er een infinity pool, deze lag in de het adults only-gedeelte en hier mochten dus geen kinderen komen. Net als de verschillende swim-up pools die bij bepaalde kamers hoorden.

Fantasia bahia principe tenerife zwembaden

Voor de kinderen was er een eigen gedeelte met drie zwembaden, variërend in diepte en wél verwarmd (van november tot april zag ik later, nog nét toen wij er waren, heel fijn). Eén van de zwembaden was echt voor de kleintjes, het water was hier heel ondiep (en nog wat warmer) en er stonden leuke speeldingen in. Het andere kinderzwembad was al wel dieper en had een groot water speelding met glijbanen, wat superleuk was voor wat grotere kinderen. En dan was er nog een wat dieper bad bij de boom.

Fantasia_bahia_principe_tenerife_peuterzwembad_waterpark

Er waren meerdere life guards bij de zwembaden, maar het blijft natuurlijk een kwestie van zelf ook goed opletten. Op zich stonden er genoeg ligbedden bij de zwembaden, maar ook hier was reserveren van een bed door er een handdoek op te leggen helaas een standaard gebruik. Er was trouwens ook een gratis handdoeken service bij de zwembaden, hier hebben we geen gebruik van gemaakt, omdat ik eigen handdoeken had meegenomen.
Eten bij de zwembaden was niet toegestaan. Er waren wel verschillende bars waar je drankjes kon halen voor bij het zwembad.

De tegels bij het zwembad waren overigens wel vrij glad. We hebben diverse kinderen onderuit zien gaan. Voor de kinderen had ik hun zwemsokken meegenomen en die werkten gelukkig goed, geen valpartijen bij ons.

Wil jij ook handige Sweakers zwemsokken? Via www.ockyz.com kun je ze bestellen: Voorkom glijpartijen en ellende met Sweakers® antislip zwemsokken.

Ockyz Sweakers zwemsokken

Het all inclusive eten en drinken

En dan dus het eten! Er was een groot buffet-restaurant, waar je drie keer per dag terecht kon voor ontbijt, lunch en avondeten. Wij vonden het eten hier goed. Het ontbijt was heel uitgebreid, veel keus. Allerlei verschillende soorten eieren, je kon zelf een Engels ontbijt samenstellen of juist kiezen voor yoghurt en/of vers fruit.

fantasia bahia principe tenerife full english breakfast

Er was een bagel bar, pannenkoeken, allerlei broodjes en beleg, donuts en ook zelfs warm eten zoals kipnuggets.

fantasia bahia principe tenerife ontbijt donuts

Eén gedeelte van het buffet was altijd speciaal ingericht voor kinderen en hier lagen ook hele simpele dingen bij zoals broodjes jam zonder kostjes of juist creatieve dingen zoals een broodje knakworst vermomd als auto.

fantasia bahia principe tenerife all inclusive eten kinderen

Bij de lunch en het diner was er steeds sowieso een hele uitgebreide salade bar en allerlei andere gerechten. Verschillende soorten vlees en vis werden live klaar gemaakt. De borden werden tussendoor steeds opgehaald en het drinken kwamen ze opnemen en aan je tafel serveren.

fantasia bahia principe tenerife salade bar

De toetjes bij de lunch en het diner waren iedere dag geweldig; uitgebreide keus en heerlijk.

Fantasia bahia principe tenerife desserts

Ook waren er drie à la carte-restaurants, waar je voor moest reserveren. Een Italiaans restaurant, een steak house en een Aziatisch restaurant. Als je een week geboekt heb, mag je drie restaurants reserveren, maar dit is ons helaas niet gelukt. Dat vonden we wel heel jammer, vooral het Italiaanse restaurant hadden we ons erg op verheugd met de kinderen. We hebben gelijk de eerste dag geprobeerd te boeken, maar het zat al helemaal vol, op een plekje op zondagavond om 21:00 uur na, maar toen was er een show waar we al voor gereserveerd hadden. Als je ook gaat, probeer dan gelijk bij het inchecken de restaurants te reserveren.
Bij het zwembad was er ook een restaurant waar je kon ontbijten en lunchen. Hier waren burgers en patat te bestellen, maar ook kipnuggets, wraps, zoete aardappelfrietjes, etc. Bij dit restaurant zat ook een salade bar en had je de mogelijkheid een softijsje te ‘tappen’ en te versieren.
Verder waren er nog verschillende bars, onder andere de lobby bar en een sportsbar. Beiden (en het restaurant bij het zwembad trouwens ook) waren mooi ingericht. In de sportsbar stonden ook twee pooltafels en hingen er natuurlijk allemaal TV-schermen. Bij de bars kon je ook lekkere cocktails krijgen, die dan daar voor je bereid werden (dus niet kant-en-klaar uit een fles). Niet alle cocktails zaten in het all inclusive arrangement, maar bijvoorbeeld wel een tequila sunrise of mojito.

fantasia bahia principe tenerife sportsbar

Misschien handig om te weten: het hotel doet niet aan rietjes. Dat maakt van het drinken van een cocktail met gecrusht ijs wel een hele andere beleving (hallo bevroren bovenlip), maar is natuurlijk wel goed voor het milieu.

 

Service

Het laatste waar ik nog wat over wil vertellen is de service. Het personeel deed zijn best en was over het algemeen erg aardig. De laatste dag moesten we iets uit laten printen en dit was geen probleem bij de receptie (even mailen en ze hebben het geprint).
Het hele hotel heeft gratis wifi. Je moet je alleen wel even registreren met een e-mailadres per verbinding. Voor sneller internet kun je bijbetalen, maar aangezien er gewoon filmpjes gekeken konden worden op de standaard snelheid hebben wij dit niet gedaan.

 

Laatste dag en terugreis

De uitchecktijd is om 12:00 uur. Wij zouden pas om 19:00 uur opgehaald worden door de bus om naar het vliegveld te gaan. We hebben nog even nagevraagd wat het zou kosten om een kamer voor een halve dag aan te houden, maar die prijs was vrij hoog. Daarnaast was de service op de laatste dag nog uitstekend. We mochten nog van alle faciliteiten gebruik maken, inclusief al het eten en drinken. Dus we hebben een plekje in de lobby-bar gezocht, vlakbij wat stopcontacten en hebben hier bijna de hele dag gezeten. We konden nog net het avondeten om 18:00 uur meepakken voordat we echt weg moesten.

fantasia bahia principe tenerife lobby bar

De terugweg verliep op zich goed, Kate heeft weer bijna de hele vlucht geslapen en ook Mack viel op een gegeven moment in slaap. Het was wel erg laat toen we thuiskwamen (half 5!), maar dat wisten we van tevoren.

 

Conclusie kinderhotel all inclusive

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was precies waar we op gehoopt hadden van een nieuw vijf sterren hotel voor kinderen. Alles zag er mooi en luxueus uit, het eten en drinken was goed, lekkere zwembaden, de entertainment-shows van hoge kwaliteit en de service in orde.
Minpunten vonden wij wel dat we niet in het Italiaanse restaurant hebben kunnen eten en de vieze geur. En we hebben het af en toe best wel koud gehad, maar dat is natuurlijk niet de schuld van het hotel.
Een onverwachts pluspunt vonden we dat de minibar inclusief was, het was vooral fijn dat het water iedere dag aangevuld werd. We zouden zeker nog wel eens terug willen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ockyz.


Bewaar op Pinterest:
Fantasia bahia principe tenerife review pinterest


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter


Bol AlgemeenBol Algemeen