Dit schooljaar hebben mijn kinderen samen maar liefst negen juffen waar we volgende week voor kortere of langere tijd afscheid van nemen. In één van de klassen wordt gezamenlijk iets geregeld, maar ik vind het toch leuk om mijn kind ook zelf nog iets te laten geven. Gewoon een kleinigheidje als extra waardering. Nu heb ik voor dit jaar ook nog een ander cadeau-idee, maar voor een gedeelte van de juffen ga ik weer een verwensorbet maken; een snel budget cadeau voor de juf.

Twee jaar geleden maakte ik ook al een verwensorbet en dat was een groot succes. Voordat ik deze post opnieuw wilde delen aan het eind van dit schooljaar, vroeg ik me af of alles nog wel te koop was bij de Action. Een snel bezoekje aan deze winkel leerde mij dat het assortiment (uiteraard) in de afgelopen twee jaar wat veranderd is, maar de sorbet is nog steeds te maken.

Cadeau verjaardag juf of juffendag

Dit cadeau is natuurlijk niet alleen geschikt voor het einde van het schooljaar, maar ook leuk om bijvoorbeeld te geven aan de juf tijdens een juffendag of als cadeau voor haar verjaardag.


bloemenzaadjeslabel previewOok een leuk en persoonlijk cadeau voor de juf of meester:  een aanpasbare label voor Vergeet-me-nietjes bloemenzaadjes. Een creatieve en hartverwarmende manier jullie dankbaarheid te laten zien. Ontdek het hier!Gerelateerde berichten

Cadeau juf meester
Einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester – gratis Merci printable
Afscheid traktatie creche


Dit heb je nodig voor het snelle budget cadeau voor de juf

Voor de sorbet heb je het volgende nodig:

– Een plastic wijnglas
– Een gezichtsmasker*
– Een wegwerpscheermesje
– Een scrubhandschoen of badpuff*

*de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra’s.

NB Ik vind de sorbets het leukst worden met een badpuff, maar die hadden ze helaas niet meer bij de Action waar ik was. De scrubhandschoenen wel. Wil je alles bij de Action kopen, kun je voor deze optie gaan. Ik ben nog even doorgefietst naar de Wibra en daar hadden ze de badpuffs wel.

 

Bewaar op Pinterest:
Snel cadeau voor de juf einde schooljaar verwensorbet (Pinterest-afbeelding)

Cadeau juf knutselen – verwensorbet maken

De sorbet maken is echt heel makkelijk: het masker oprollen en onderin het glas stoppen, scheermesje erbij steken als rietje en daaroverheen de scrubhandschoen of badpuff.

De kosten

Dit keer was ik nog goedkoper uit dan twee jaar geleden! Het wijnglas kostte € 0,49, de gezichtsmaskers  € 0,89, de scrubhandschoen € 0,44 en de scheermesjes nog steeds € 0,59 per tien, dus € 0,06 per stuk. De badpuffs waren € 0,89 per twee. Voor € 1,89 per cadeau ben je dus klaar!
De tips die ik vorige keer ook al gaf, blijven natuurlijk van toepassing: je kunt het cadeautje nog even inpakken met cellofaan en bijvoorbeeld een tekening of zelfgeschreven bedankt-kaartje van je kind erbij doen. En als je wat meer budget hebt, kun je nog wat kleine cadeautjes onderin stoppen.

bloemenzaadjeslabel previewBen je al een beetje laat met een cadeau kopen voor de juf of meester? Maar heb je nog wel tijd om naar de supermarkt te gaan? Met een van deze handige printables maak je er in een handomdraai toch een uniek cadeautje van: 7 unieke einde schooljaar cadeaus uit de supermarkt


Wat geven jullie dit jaar aan de juf of meester?

Nog meer einde schooljaar cadeau-ideeën

Leraar cadeaus Pinterest afbeelding met de tekst 10x leuke en makkelijke cadeautjes voor de juf of meester

  1. Wijnfles etiket | Hou je wel van een geintje en de juf of meester van je kind ook? Geef dan een fles wijn met dit aangepaste label!
  2. Merci printable | Op zoek naar een einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester? Een doos Merci met deze ingevulde printable is een leuk cadeau voor de leerkracht. Makkelijk, maar toch persoonlijk. Ook leuk als cadeau meester en juffendag, bij een afscheid kind naar andere school en afscheid kinderdagverblijf leidsters.
  3. Verwensorbet | Op zoek naar een snel en leuk budget cadeautje voor de juf aan het einde van het schooljaar? Breng even een bezoekje aan de Action en voor nog geen twee euro maak je deze verwensorbet.
  4. 7 Cadeau-ideeën uit de supermarkt | Ontdek 7 originele en betaalbare einde schooljaar cadeau-ideeën voor leerkrachten, rechtstreeks uit de supermarkt. Met leuke labels!
  5. Cool bedankje voor de meester | Op zoek naar een cadeau voor de meester aan het einde van het schooljaar? Geef een koeltasje met 6 blikjes en de tekst: voor de coolste meester.
  6. Vakantie in een tas | Een leuk cadeau voor meesters- en juffendag is een zelf samengesteld vakantiepakket. Laat je inspireren door dit voorbeeld: vakantie in een tas!
  7. Persoonlijke bloempot knutselen | Dit leuke (afscheids)cadeau voor de juf kun je zelf maken. Leuk voor kinderen om te geven aan het einde van het schooljaar als bedankje.
  8. Krijtjesbakje | Origineel cadeau-idee voor de juf of meester; een bakje van krijtjes. Vullen met iets leuks of lekkers. Alles wat je hier voor nodig hebt kun je bij de Action kopen.
  9. Persoonlijk label Vergeet-me-nietjes | Creëer een persoonlijk en uniek geschenk met dit aanpasbare label voor Vergeet-Me-Nietjes zaadzakjes. Ideaal voor ouders die de leerkracht van hun kind op een originele manier willen bedanken aan het einde van het schooljaar of op meesters-en juffendag. Directe download en aanpasbaar in Canva.
  10. Traktatie afscheid kinderopvang | Download gratis twee printables voor het afscheid bij het kinderdagverblijf, creche of de peuterspeelzaal. Voor een gezonde en makkelijke traktatie voor de peuters en juf of leidsters.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics